View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
brundo Mini Owner
|
Posted: Tue Oct 12, 2010 7:06 pm Post subject: SPASAVANJE SLIKA |
|
|
Prije kojeg tjedna sam na forumu vidio da je netko stavio link za dizanje harda i slika iz mrtvih pa bi bio zahvalan da mi posaljete link jer ga ne mogu naci  |
|
Back to top |
|
 |
rusimir Mini Owner

Mini: Estate Posts: 290 Location: Zadar <-> Zagreb
|
Posted: Wed Oct 13, 2010 3:03 pm Post subject: |
|
|
Imas u ZG dvije firme, s tim da ti samo jednu preporucam (drugi su gov.a - kad naprave spasavanje puste na hdd nekakav, neznam kako nazvat - virus jednostavno pa kad odneses kod drugog ili pokušaš sam nemozes nista skinuti!!
njih preporučujem - http://www.datarecovery.com.hr/ _________________
|
|
Back to top |
|
 |
redBeast Mini Owner

Mini: Buco Posts: 451
|
Posted: Thu Oct 14, 2010 1:06 pm Post subject: |
|
|
Ne ni k njima.
Iskreno sumnjam da su ikome podaci toliko vrijedni koliko oni traže. To su profesionalne usluge.
Probaj sa nekim od alata dostupnih netom. Ja sam imao dobra iskustva sa Stellar Phoenixom.
Ako su ti podaci iznimno važni isplati se kupit jer te svi ostali samo za dijagnostiku traže toliko. Provjereno.
http://www.stellarinfo.com/?ClickID=bfmqkq6kgqyeksngne6eemfvmkymzdsn1vks _________________ Nekima je za sreću potrebno malo, a meni treba mini! |
|
Back to top |
|
 |
rusimir Mini Owner

Mini: Estate Posts: 290 Location: Zadar <-> Zagreb
|
Posted: Thu Oct 14, 2010 3:07 pm Post subject: |
|
|
Ako hoće spašavat podatke onda k njima! S tim programčićima možeš spasiti samo ako je logički kvar na disku!
Ako je otišla glava ili bilo koja druga komponenta teško će išta s tim napravit!!!!!!!
Kod njih ti je dijagnostika besplatna ako se radi kroz 8 dana pa odnesi i oni će ti reći što je s njim (dijagnostika za 3 dana se naplaćuje)!
Možeš i poslat HP expresom ili ga pošalji po nekom! _________________
|
|
Back to top |
|
 |
brundo Mini Owner
|
Posted: Thu Oct 14, 2010 4:23 pm Post subject: |
|
|
ok hvala ja sam uspio spasiti neke slike ali kad su male se vidi sve a kad kliknem na njih da otvorim imam pola slike ili se druga prelila preko .
aj nesto cu pokusat zao mi je sve slike minija i kceri u ranioj fazi su mi otisli.
ali bitno da su oboje jos tu
Hvala momci |
|
Back to top |
|
 |
redBeast Mini Owner

Mini: Buco Posts: 451
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 10:45 am Post subject: |
|
|
rusimir wrote: | Ako hoće spašavat podatke onda k njima! S tim programčićima možeš spasiti samo ako je logički kvar na disku!
Ako je otišla glava ili bilo koja druga komponenta teško će išta s tim napravit!!!!!!!
Kod njih ti je dijagnostika besplatna ako se radi kroz 8 dana pa odnesi i oni će ti reći što je s njim (dijagnostika za 3 dana se naplaćuje)!
Možeš i poslat HP expresom ili ga pošalji po nekom! |
Ne znam moj je bio tamo neko vrijeme i dogovor kad sam ga ostavljao je bio da je to besplatno, zato sam ga i ostavio.
Na kraju mi nisu htjeli dat nazad disk dok nisam platio dijagnostiku. Bilo je to davno, ali cifra je bila preko 200kn.
Iz mog iskustva su vrlo nekorektni.
Istina, program pomaže samo ako nije hardwareski kvar. _________________ Nekima je za sreću potrebno malo, a meni treba mini! |
|
Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Fri Oct 15, 2010 5:21 pm Post subject: |
|
|
Prebacio sam u krčmu jer je topic totalno nevezan za Minija...
Molio bi da se ubuduce offtopic stvari stavljaju tu...
Hvala!  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
Back to top |
|
 |
Kassia
|
Posted: Sat Aug 03, 2019 7:00 am Post subject: Bitwar podatke Recovery softver |
|
|
Mislim da možete preuzeti Bitwar podatke Recovery softver, to je besplatno i jednostavan za korištenje. Iskoristio sam ga da povratim sve izgubljene podatke na tvrdom disku. https://www.bitwar.net
|
|
Back to top |
|
 |
|